Ydelser

DRIFTSAUTOMATISERNIG OG OVERVÅGNING

Vi er specialister i drift, og i disse tider er det ensbetydende med automatisering og begreber som Infrastructure as code (IAC) og Configuration as code (CAC) – dette betyder kort sagt at driftsmiljøet er beskrevet i kode og opbevaret i versionsstyringssystemet sammen med resten af virksomhedens kildekode.

Derudover skal hele driftsmiljøet selvfølgelig overvåges – hvis ikke man ved hvad der foregår på sin platform har man ikke den nødvendige viden til at reagere når noget går galt, eller det er tid til at opgradere kapaciteten.

Vi tilbyder at hjælpe med alle, eller blot dele, af hele processen og arbejder med cloud-hosting-leverandører og bare-metal i både datacentre og on-premise.

Automatisering

Til automatisering af driftsopgaver bruger vi typisk Open Source-værktøjet Ansible, kombineret med træk af information fra enten et eksiterende system eller et vi udvikler til formålet i samarbejde med jer.

Tilgængelighed og alarmering

For at sikre integritet af din drift her og nu, bruger vi typisk Open Source-værktøjerne Nagios eller Incinga. Dette er værktøjer der kontinuerligt kører en række tests og giver alarm til serviceteknikkerne hvis en service ikke svarer.

Metrics og statistik

Overvågning af metrics er derimod det der giver os det langsigtede overblik, der sætter os i stand til at skride ind over for kapacitetsproblemer og tilsvarende udfordringer inden disse udmønter sig i driftsnedbrud.

Kontakt os allerede idag for en uforpligtende samtale

Tak for din henvendelse

Vi vil vende tilbage hurtigst muligt.