Ydelser

SPECIALUDVIKLING, PROBLEMLØSNING OG ANDRE OPGAVER

Vi tilbyder både design og udvikling af software, specialtilpasset til jeres behov. Vi arbejder med flere forskellige software-stakke og tager om muligt udgangspunkt i eksisterende Open Source-løsninger.

Det kan også være at du allerede har en specialudviklet løsning som du har behov for at få dokumenteret og vedligeholdt, måske er din tidligere udvikler stoppet eller din leverandør ophørt. Vi tilbyder at analysere jeres nuværende løsning, sætte os ind i dens opbygning og overtage udviklingen og vedligeholdelsen.

Udover udvikling og design tilbyder vi også assistance med innovation / idégenerering, arkitektur og projektledelse.

Du er som altid meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Specialudvikling

Hvis du har svært ved at finde en eksisterende softwareløsning der passer til jeres behov, så er det rigtige valg måske at få udviklet jeres egen løsning der tilpasser sig jeres behov og ikke omvendt?

Problemløsning

Hvis i har et problem der bare lugter lidt af Linux eller Open Source, så er der en god chance for at vi kan hjælpe jer videre. Vi går altid systematisk frem og dokumenter processen undervejs, således at vi kan levere en kontinuerlig høj kvalitet.

Andre opgaver

Hvis du er nået hertil og stadig ikke har læst noget der matcher din konkrete opgave, så må det være en utrolig speciel og formodentlig spændende opgave som vi gerne vil høre mere om, og hermed invitere til en uforpligtende samtale.

Kontakt os allerede idag for en uforpligtende samtale

Tak for din henvendelse

Vi vil vende tilbage hurtigst muligt.