Ydelser

WordPress-integrationer og udvikling

WordPress er idag verdens mest brugte webplatform. Der findes over 60 millioner installationer og mere end 50.000 plugins i det offentlige repository.

Det er rigtig nemt for ikke-tekniske medarbejdere at tilføje indhold og ændre designet. Generelt har WordPress gjort det meget nemmere at skabe indhold til internettet, der findes dog situationer hvor en poleret overflade ikke er nok.

Vi har udviklet til WordPress siden platformens tidlige dage i starten af 00’erne, vi har blandt andet lavet undervisningsplatforme, annoncekataloger, bookingsystemer og kundedatabaser baseret på WordPress.

Der er meget at tænke på når man udvikler til WordPress, det er en dynamisk og levende kodebase. Du bliver derfor nødt til at sikre dig at du har en plan for fremtidige opdateringer – din løsning er måske kodet perfekt, men platformen ændrer sig løbende og du er nærmest altid tvunget til at følge med og tilpasse din løsning til platformens udvikling.

Mulighederne er nærmest uendelige og kun fantasien sætter grænser. Med en løsning baseret på WordPress kan du selv administrere indholdet på dit site – og behøver kun ringe til os når noget skal ændres i “maskinrummet”.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Plugins og private repositories

WordPress gør rigtig meget ud af at overbevise brugerne om at de altid skal holde deres installationer opdaterede. Derfor er du som plugin-leverandør nødt til at følge med, det kan vi også hjælpe dig med.

Webapplikationer og store løsninger

Hvis du selv har folk i din virksomhed der kan levere tekst og grafik, giver WordPress den fleksibilitet der er nødvendig for at de kan samarbejde med en eller flere dygtige programmører.

Avancerede integrationer

Måske har du behov for at integrere WordPress med din kundedatabase, et bogføringssystem, dit produktionsapparat eller noget helt tredie. Uanset hvad er der en god chance for at vi har prøvet det før og vi er også klar til at hjælpe dig.

Kontakt os allerede idag for en uforpligtende samtale

Tak for din henvendelse

Vi vil vende tilbage hurtigst muligt.