Ydelser

LINUX-BASEREDE LØSNINGER

Idag findes Linux i alt fra de mindste microchips til reklameskilte, busser og atomkraftværker. Dette skyldes primært at systemet er fleksibelt i en sådan grad at det praktisk talt kan bruges til alt. Et komplet Linux-system består typisk af hundrede- hvis ikke tusindvis af komponenter, den måde hvorpå de er sat sammen og kombineret afgør hvordan systemet opfører sig.

Vi har leveret Linux-baserede løsninger i mere end 15 år, og der er intet der tyder på at vi ikke kan fortsætte med det i mange år endnu. 

Om du står og skal starte et nyt projekt eller har et eksisterende du skal vedligeholde, så er der gode chancer for at vi har prøvet det før.

Dataopsamling og styring

Vi har bygget løsninger hvor Linux og andre Open Source-produkter der foretager løbende dataopsamling i form af GPS, Video, Billeder, Temperatur, Luftfugtighed og andre lignende sensorer.

Digital Signage, Lyd og Video

Linux er en udemærket platform til at levere digital skiltning, vi har bygget bl.a. informations- og reklamesystemer der både kan vise tekstindhold i form af html, men også afspilning af video eller musik.

Hosting, Infrastruktur og Sikkerhed

Med en utrolig robust netværks-stack, et kæmpe udvalg af netværks-applikationer og en lang række af understøttede hardware-platforme,  er Linux det perfekt valg til specialbyggede routere, firewalls og lignende anvendelsesområder.

Kontakt os allerede idag for en uforpligtende samtale

Tak for din henvendelse

Vi vil vende tilbage hurtigst muligt.